Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Περί Μαλακάσας και φιλοσοφίας...άνευ Μαλακίας!


Ναι! Εκεί στη Μαλακάσα ο ιδιώτης που ανέλαβε ν' αντικαταστήσει το κράτος, τον κρατικό μηχανισμό της ομαλής διεξαγωγής των συγκοινωνιών, απέδειξε χτες περίτρανα πως στη χώρα του Ελλαδιστάν το κράτος αν και παραδόθηκε και αντικαταστάθηκε από ιδιώτες, δε λειτουργεί! Καθηλώθηκε, όπως καθηλώθηκαν 6,5 ώρες οι Έλληνες που επέστρεφαν και πλήρωσαν διόδια στη εταιρεία "Νέα Οδός", που μάλλον λόγω... Μαλακάσας, αποδείχτηκε πολύ, μα πολύ παλιά!

Η ανεπάρκεια, η αδιαφορία, η αναλγησία του ιδιώτη επιχειρηματία που μόνο να παίρνει διόδια και ν' αυξάνει την τιμή τους ξέρει, φάνηκαν σε όλο το μεγαλείο τους, όταν άρχισε να πέφτει το χιόνι, χτες το απόγευμα. Και τώρα κύριε Ρέππα, τι να μας πείτε; Ζητάτε ευθύνες; Και άμα θα τις βρείτε, πού θα τις αποδώσετε, δηλαδή, για να έχουμε ένα καλό ερώτημα;;;

Δε θα τιμωρήσετε κανέναν, κύριε Ρέππα, γιατί ποτέ κανείς σας, κανείς πολιτικός δεν είχε αυτήν την πρόθεση! Απλώς όλα αυτά που αναγγέλετε είναι φούσκες επικοινωνιακών κόλπων! Αλλά να ξέρετε, κύριε Ρέππα, ότι οι Έλληνες τώρα πια σας ξέρουν καλά! Σας έμαθαν για τα καλά και όλα τούτα τα φθηνά, πολύ φθηνά κολπάκια σας- και τα δικά σας και των επιχειρηματιών-που τρέχουν να κρυφτούν μόλις αποκαλυφθεί το έλλειμμά τους-πλέον δεν πιάνουν.

Το κίνημα "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" δικαιώθηκε και χτες στη Μαλακάσα! Και θα γιγαντώνεται, κύριε Ρέππα, όσο θα ξεπουλάτε το ελληνικό Δημόσιο στις τσέπες των φίλων σας επιχειρηματιών! Όσο, με φτηνές δικαιολογίες, θα προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητά σας!

Σας προτείνω ν' αρχίσετε να φοβάστε, κύριε Ρέπα, όπως και όλοι εντός του κυνοβουλίου σας, διότι ο ελληνικός λαός έως τα τώρα εφάνη πολύ ΜΑΛΑΚ-ός, αλλά δε θ' αργήσει ν' αντιληφθεί πόσο ΜΑΛΑΚ-α τον θεωρήσατε και τότε, επιτρέψτε μου, νομίζω πως θα γίνει της ...ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: